Live

VIDEO. Klaus Iohannis despre suspendare: Ha, ha, ha!

Data actualizării: Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a răspuns din nou la întrebările jurnaliștilor cu privire la o posibilă suspendare a sa din funcție, de către coaliția PSD-ALDE. De această dată, șeful statului a dat un răspuns informal: „Ha, ha ha!”

Reporter: Președintele PSD, Liviu Dragnea, a adus în discuție din nou tema suspendăriisuspendării dumneavoastră din funcție. Vă îngrijorează?

Klaus Iohannis: „Pot să vă răspund informal. Ha, ha, ha!”

Liviu Dragnea a afirmat marţi seară că el vrea suspendarea şefului statului, dar trebuie văzut dacă liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a schimbat opinia.

În replică, ALDE a dat un comunicat de presă ulterior în care afirmă că suspendarea lui Klaus Iohannis este o decizie de maximă responsabilitate, care presupune o evaluare atentă a posibilelor riscuri şi consecinţe, iar „declanşarea procedurii de suspendare, într-o societate profund divizată, instigată la fanatism şi violenţă de lideri politici lipsiţi de scrupule, poate avea urmări imprevizibile”.

Ce a spus Liviu Dragnea despre suspendare: „Eu aş vrea. Să vedem dacă domnul Tăriceanu şi-a schimbat opinia. Eu în continuare o susţin fără niciun fel de ezitare pe Viorica Dăncilă şi o susţin din toate punctele de vedere. Şi ea a început să fie ţintă. Dar acest guvern, pe care ăştia vor să-l dea jos prin violenţă, că nu se vor opri, dar nici noi nu stăm cu mâinile în sân. Şi asta vreau să-i asigur pe toţi membrii de partid.”

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un deputat PNL a semnat lista AUR de suspendare a lui Klaus Iohannis. Vîlceanu anunță excluderea: Are aceeași minte ca Georgică Simion

George Simion: AUR strânge semnături pentru suspendarea lui Iohannis. Parlamentari PNL au semnat deja

Orban acuză o „lovitură de partid” și îl atacă pe Iohannis după congresul PNL: „Președintele României a încălcat Constituția”

Ciolacu: "Guvernul Cîțu e picat. Nu vom putea creiona o noua majoritate decât după anticipate" Ce spune despre suspendarea lui Iohannis

Partenerii noștri