Live

Liviu Pleşoianu o atacă pe Viorica Dăncilă: Nu "orice om îi e frică" să se facă de râs

Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu îi reproşează premierului Viorica Dăncilă că l-a făcut "antieuropean" și "antiamerican".  Într-o postare pusă luni pe Facebook, Pleşoianu o ironizează pe Viorica Dăncilă şi catalogează declaraţiile preşedintelui PSD ca fiind o gogomănie.

"Mult prea rafinată intelectual doamnă, cine dacă nu dumneavoastră putea pricepe și spune că discursul meu de la Congres a fost "antieuropean" și "antiamerican"!?... Nici măcar cei care mă critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie! Știau că s-ar fi plasat singuri în categoria "iremediabil penibili"... Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul că sunteți... remarcabilă. Se pare că nu "orice om îi e frică" să se facă de râs...

P.S. Ați uitat să ziceți și treaba aia cu "rușii". Ce naiba, doamna Dăncilă, tot eu să vă învăț? Noii dvs. "consilieri" de... serviciu ce păzesc?"

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin trei orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Partenerii noștri