Live

Ludovic Orban, la Digi24, despre o eventuală demitere a lui Raed Arafat: Aici nu e vorba de curaj, ci de o decizie obiectivă

Data actualizării: Data publicării:

Ludovic Orban a vorbit la Digi24 despre posibilitatea demiterii lui Raed Arafat în contextul noului scandal de la ISU, provocat de o înregistrare nepredată procurorilor și ascunsă de public timp de 4 ani. Premierul desemnat a spus că „indiferent cine a fost la putere, domnul Arafat și-a păstrat funcția”, dar și pentru că a avut rezultate. Acum însă, spune liderul PNL, „nu mai este vorba de curaj, ci de o decizie obiectivă”.

Întrebat la Digi24 dacă va avea curaj să îl demită pe Raed Arafat în contextului noului scandal de la ISU, Ludovic Orban, premierul desemnat, a spus că nu este vorba despre așa ceva. „Aici nu e vorba de curaj. Aici este vorba de o decizie care trebuie luată în mod obiectiv, nu trebuie luată sub impreiul unor emoții care au fost provocate, e revoltător să vezi ce se întâmplă în imaginile respective. În urma unor analize foarte serioase, ministrul de Interne va formula propunerea în cazul respectiv”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

„Domnul Arafat a mai căzut un guvern, când au încercat să îl demită în 2011. Au fost demonstrațiile din iarna 2011-2012 și până la urmă a căzut Guvernul Boc”, a adăugat premierul desemnat.

„Asta a fost interesant, că indiferent cine a fost la putere, domnul Arafat și-a păstrat funcția. A avut și rezultate, în materie de situații de urgență, este un om cu mare experiență. Trebuie cântărit întotdeauna pentru a lua o decizie obiectivă, conformă”, a mai spus Orban.

„Totuși nu s-a întâmplat nimic” sub nicio guvernare, a concluzionat Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară”. „Poate se va întâmpla”, a încheiat liderul PNL

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Sebastian Burduja vrea ca Bucureştiul să devină port la Dunăre: „Nimeni nu a fost în stare în 34 de ani să facă asta”

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

Partenerii noștri