Ludovic Orban, la Digi24, despre o eventuală demitere a lui Raed Arafat: Aici nu e vorba de curaj, ci de o decizie obiectivă

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban

Ludovic Orban a vorbit la Digi24 despre posibilitatea demiterii lui Raed Arafat în contextul noului scandal de la ISU, provocat de o înregistrare nepredată procurorilor și ascunsă de public timp de 4 ani. Premierul desemnat a spus că „indiferent cine a fost la putere, domnul Arafat și-a păstrat funcția”, dar și pentru că a avut rezultate. Acum însă, spune liderul PNL, „nu mai este vorba de curaj, ci de o decizie obiectivă”.

Întrebat la Digi24 dacă va avea curaj să îl demită pe Raed Arafat în contextului noului scandal de la ISU, Ludovic Orban, premierul desemnat, a spus că nu este vorba despre așa ceva. „Aici nu e vorba de curaj. Aici este vorba de o decizie care trebuie luată în mod obiectiv, nu trebuie luată sub impreiul unor emoții care au fost provocate, e revoltător să vezi ce se întâmplă în imaginile respective. În urma unor analize foarte serioase, ministrul de Interne va formula propunerea în cazul respectiv”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

„Domnul Arafat a mai căzut un guvern, când au încercat să îl demită în 2011. Au fost demonstrațiile din iarna 2011-2012 și până la urmă a căzut Guvernul Boc”, a adăugat premierul desemnat.

„Asta a fost interesant, că indiferent cine a fost la putere, domnul Arafat și-a păstrat funcția. A avut și rezultate, în materie de situații de urgență, este un om cu mare experiență. Trebuie cântărit întotdeauna pentru a lua o decizie obiectivă, conformă”, a mai spus Orban.

„Totuși nu s-a întâmplat nimic” sub nicio guvernare, a concluzionat Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară”. „Poate se va întâmpla”, a încheiat liderul PNL

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri