Live

Orban, despre o eventuală candidatură a lui Florin Cîțu la șefia PNL: Mie nu îmi e teamă de nimic. Cunosc bine partidul

Data publicării:
Ludovic Orban spune că nu se teme de o candidatură a lui Florin Cîțu la șefia PNL. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri că nu se teme de o eventuală candidatură a premierului Florin Cîțu la șefia PNL. „Cunosc bine partidul”, a declarat Orban care a precizat că relația sa cu premierul este „foarte bună”.

„Tot abordați acest subiect. Mie nu îmi e teamă de nimic. Cunosc bine PNL, cunosc foarte bine situația în care ne găsim, momentul în care am luat decizia să mai candidez. Am făcut-o în deplină cunoștiință de cauză. Dacă o să apară concurenți, este democrație, oricine poate să candideze, să vină cu o viziune, cu un program. Membrii PNL vor fi cei care vor decide. Sunt în relații foarte bune cu premierul, chiar dacă de 4 luni de zile se încearcă să se lanseze informații despre candidatura domnului Cîțu la șefia partidului, chiar dacă el nu a anunțat că va candida”, a declarat Ludovic Orban.

Congresul PNL va avea loc în toamnă. Premierul Florin Cîțu nu a anunțat public dacă va candida pentru șefia PNL, însă tot mai mulți lideri din partid se așteaptă la o astfel de decizie. Până acum, mai multe filiale din teritoriu și-au anunțat deja susținerea pentru Ludovic Orban.

Citește și Orban: Odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte PNL, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României

Editor : Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rareş Bogdan: „Ciucă e singurul candidat pe care îl susținem. Va fi un președinte extrem de necesar pentru România și Europa”

Burduja: Nicușor Dan nu e un om de dialog. Nu răspunde la telefon. Are o atitudine arogantă

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri