Live

Video Rivalul nr. 1 al Vioricăi Dăncilă în PSD explică, ironic, de ce a ajutat la vot Opoziția: Din greșeală, pur și simplu am greșit!

Robert Kiss Data actualizării: Data publicării:
Sursa foto Ionuț Gheorghe

Senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, cel mai vocal opozant al Vioricăi Dăncilă în interiorul partidului, a declarat, după votul în plenul Parlamentului prin care Opoziția a obținut ca dezbaterea pe moțiunea de cenzură să aibă loc joia viitoare, că a pus umărul la victoria partidelor de opoziție ”din greșeală”. 

Paul Stănescu, împreună cu alți doi senatori ai PSD, nu au votat deloc în momentul în care PSD a pierdut în plenul reunit al Parlamentului, la un scor strâns, calendarul stabilit pentru moțiunea de cenzură. PSD a avut 181 de voturi, în timp ce Opoziția a întrunit 194. 

”Nu mi-am dat seama și am votat prezent nu am votat pentru, din greșeală, pur si simplu am greșit, eu cu Radu, liderul de grup și cu domnul Arcaș”, a explicat Stănescu, ironic, pe holurile Parlamentului. 

După ședința victorioasă pentru Opoziție, Stănescu a fost văzut dând mâna cu președintele PNL, Ludovic Orban. Întrebat de ce a făcut acest gest, Stănescu a explicat, la fel de ironic: ”Eu dau mâna cu toată lumea, și cu dumneavoastră dacă doriți”

Acesta a spus însă că nu va vota pentru moțiunea de cenzură: ”Ei, cum să votez!”

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

USR Iași cere filialelor PSD din Moldova să retragă sprijinul politic al lui Ciolacu, după reclamațiile „discriminatorii” ale acestuia

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu

Partenerii noștri