Live

VIDEO. Eugen Teodorovici, în Parlament: „Îmi plac c**vele, dar nu în politică”. Ministrul a negat ulterior că a rostit cuvintele

Data actualizării: Data publicării:

După ce a jignit o jurnalistă în Parlament, Eugen Teodorovici a recidivat. De data aceasta la audierea miniștrilor propuși. El a folosit un cuvânt obscen. Nu e clar însă la cine s-a referit ministrul demis al Finanțelor. Ulterior, Teodorovici a negat că a rostit aceste cuvinte, deși jurnaliștii i-au spus că există înregistrarea. 

Actualizare 13:35. Eugen Teodorovici a negat, ulterior, într-o scurtă declarație că a rostit cuvântul „cu*ve”.

Vă spun și dumneavoastră că n-am spus acest lucru”, a răspuns ministrul, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună.

Verificați informația, nu știu de ce tot insistați... vă place...”, a adăugat Teodorovici.

La insistențele jurnaliștilor că există înregistrarea, el a spus: „Dumneavoastră îmi spuneți că ce am spus eu acolo este ceea ce spune domnișoara... recunosc, dar nu e adevărat. Mai verificați încă o dată”.

Eugen Teodorovici reacționează la fel ca în cazul în care a jignit o jurnalistă, după votul la moțiunea de cenzură, când i-a spus - printre altele - „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii”. Ministrul nu a recunoscut atunci că a jignit-o - „Care jigniri? O să discut cu dânsa” - pentru ca mai apoi să-i prezinte scuze.


V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (...) Îmi plac c**vele, dar nu în politică”, a declarat Eugen Teodorovici.

De altfel, audierea lui Florin Cîțu în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului a fost de mai multe ori întreruptă de actualul ministru interimar al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care i-a reproșat lui Cîțu că citește de pe foaie și a vociferat inclusiv în momentul în care colegii săi încearcau să pună întrebări ministrului desemnat.


Precizare: Inițial, declarația ministrului a fost transcrisă „Îmi plac c**vele, dar nu blonde”. Declarația a fost actualizată în „Îmi plac c**vele, dar nu în politică”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Mamele minore care au minim 16 ani pot primi alocația pentru copil și pot decide pentru ele în relația cu statul - proiect adoptat

Guvernul va putea emite ordonanțe în vacanța parlamentară. Proiectul a fost adoptat

Partenerii noștri