VIDEO. Eugen Teodorovici, în Parlament: „Îmi plac c**vele, dar nu în politică”. Ministrul a negat ulterior că a rostit cuvintele

Data actualizării: Data publicării:
teodorovici-curve

După ce a jignit o jurnalistă în Parlament, Eugen Teodorovici a recidivat. De data aceasta la audierea miniștrilor propuși. El a folosit un cuvânt obscen. Nu e clar însă la cine s-a referit ministrul demis al Finanțelor. Ulterior, Teodorovici a negat că a rostit aceste cuvinte, deși jurnaliștii i-au spus că există înregistrarea. 

Actualizare 13:35. Eugen Teodorovici a negat, ulterior, într-o scurtă declarație că a rostit cuvântul „cu*ve”.

Vă spun și dumneavoastră că n-am spus acest lucru”, a răspuns ministrul, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună.

Verificați informația, nu știu de ce tot insistați... vă place...”, a adăugat Teodorovici.

La insistențele jurnaliștilor că există înregistrarea, el a spus: „Dumneavoastră îmi spuneți că ce am spus eu acolo este ceea ce spune domnișoara... recunosc, dar nu e adevărat. Mai verificați încă o dată”.

Eugen Teodorovici reacționează la fel ca în cazul în care a jignit o jurnalistă, după votul la moțiunea de cenzură, când i-a spus - printre altele - „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii”. Ministrul nu a recunoscut atunci că a jignit-o - „Care jigniri? O să discut cu dânsa” - pentru ca mai apoi să-i prezinte scuze.


V-am mai spus eu, cu mine s-a închis. (...) Îmi plac c**vele, dar nu în politică”, a declarat Eugen Teodorovici.

De altfel, audierea lui Florin Cîțu în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului a fost de mai multe ori întreruptă de actualul ministru interimar al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care i-a reproșat lui Cîțu că citește de pe foaie și a vociferat inclusiv în momentul în care colegii săi încearcau să pună întrebări ministrului desemnat.


Precizare: Inițial, declarația ministrului a fost transcrisă „Îmi plac c**vele, dar nu blonde”. Declarația a fost actualizată în „Îmi plac c**vele, dar nu în politică”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri