Live

Premierul Ciolacu felicită Republica Moldova și Ucraina după deschiderea negocierilor de aderare la UE

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu alături de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Foto: Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Premierul Marcel Ciolacu a salutat decizia luată joi de Consiliul European în favoarea deschiderii negocierilor de aderare la UE pentru Republica Moldova și Ucraina.

„Salut decizia Consiliului European și felicit Republica Moldova și Ucraina pentru începerea negocierilor în vederea aderării la UE”, a precizat Marcel Ciolacu într-o postare publicată în engleză pe contul său de X/Twitter.

„România este și va continua să fie un susținător constant (al celor două țări) pe toată durata negocierilor de aderare”, a adăugat Ciolacu.

Consiliul European a decis să deschidă negocierile de aderare cu Ucraina și Moldova, a anunțat joi seară, pe X, președintele Consiliului European, Charles Michel. Președintele Consiliului European, Charles Michel, a anunțat joi seară că UE deschide negocierile de aderare cu Ucraina și Moldova.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a precizat că „este o pagină nouă în istoria țării sale”, după anunțul președintelui Consiliului European, Charles Michel, prin care a spus că UE deschide negocierile de aderare cu Ucraina și R. Moldova.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pro-rușii controlați de oligarhul Șor au înființat grupul ”Victorie-Pobeda” în Parlamentul de la Chișinău

Sindicaliştii din muzee sunt supărați pe declarațiile lui Ciolacu și îi oferă un contract de voluntariat pentru patru ore pe zi

Producătorii ar putea fi obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Ciolacu: „ANPC a pus în transparență ordinul”

Ciolacu: Discutăm propunerile de salarizare de la muzee. Sunt convins că avem maturitatea ca Noaptea Muzeelor să se desfăşoare normal

Partenerii noștri