Premierul Ciolacu felicită Republica Moldova și Ucraina după deschiderea negocierilor de aderare la UE

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - CDEP - MAIA SANDU - MARCEL CIOLACU - 23 FEB 2023
Marcel Ciolacu alături de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Foto: Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Premierul Marcel Ciolacu a salutat decizia luată joi de Consiliul European în favoarea deschiderii negocierilor de aderare la UE pentru Republica Moldova și Ucraina.

„Salut decizia Consiliului European și felicit Republica Moldova și Ucraina pentru începerea negocierilor în vederea aderării la UE”, a precizat Marcel Ciolacu într-o postare publicată în engleză pe contul său de X/Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„România este și va continua să fie un susținător constant (al celor două țări) pe toată durata negocierilor de aderare”, a adăugat Ciolacu.

Consiliul European a decis să deschidă negocierile de aderare cu Ucraina și Moldova, a anunțat joi seară, pe X, președintele Consiliului European, Charles Michel. Președintele Consiliului European, Charles Michel, a anunțat joi seară că UE deschide negocierile de aderare cu Ucraina și Moldova.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a precizat că „este o pagină nouă în istoria țării sale”, după anunțul președintelui Consiliului European, Charles Michel, prin care a spus că UE deschide negocierile de aderare cu Ucraina și R. Moldova.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri