Live

Primăria Tulcea s-a mutat într-un hotel. Camerele au fost modificate, iar paturile au fost scoase

Data publicării:
Primăria Tulcea s-a mutat într-un hotel. Camerele au fost modificate, iar paturile au fost scoase. FOTO: Captură Digi24

Localnicii din Tulcea care au nevoie să obțină diferite acte de la primărie trebuie sa meargă la hotel, pentru că acolo are sediul Primăria Tulcea pentru o perioadă de timp.

Primăria municipiului Tulcea funcţionează, începând din 16 ianuarie, într-un hotel. Funcţionarii publici au eliberat sediul autorităţii locale pentru lucrările de modernizare care sunt estimate că vor dura un an.

Instituţia publică plăteşte unităţii de cazare 6.600 de euro pe lună, un preţ de aproape două ori mai mic faţă de ofertele primite din partea altor hoteluri din municipiu, au precizat reprezentanţii primăriei.

Pentru a face loc birourilor, proprietarul unităţii de cazare a scos paturile din camerele corpului de clădire pus la dispoziţie autorităţii locale, iar acestea au fost înlocuite de angajaţi cu rafturi şi birouri, scrie Agerpres. În plus, geamurile ghişeelor care-i despărţeau pe funcţionarii publici de contribuabili au dispărut în noul sediu.

La finele anului trecut, consilierii locali tulceni au aprobat o hotărâre privind modernizarea sediului autorităţii locale, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 14.212.380,02 lei, inclusiv TVA.

Obiectivul general al investiţiei finanţate prin Programul Operaţional Regional este îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirii Primăriei municipiului Tulcea, iar lucrările vor dura 12 luni. 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Haosul din Coaliție îi pune piedici lui Daniel Băluță. Primarul va trebui să-și depună din nou candidatura la Sectorul 4

Incendiu la sediul unei primării din Dolj: Arde acoperişul clădirii. Planşeul s-a prăbuşit în două camere

Liberalii din Argeș acuză PSD de ipocrizie: „Mihai Georgescu este candidatul preferat al lui Ion Mînzînă la primăria Călinești”

Bătaie în stradă din cauza unui clip electoral. Un candidat PSD a fost agresat de familia unui primar PNL, imaginile au fost filmate

Partenerii noștri