Live

Reacția Tribunalului București după ce avocata lui Liviu Dragnea a găsit rețeaua wi-fi „m**e PSD” activă în instituție

Data actualizării: Data publicării:

La o zi după ce avocata Flavia Teodosiu, cea care îi reprezintă în instanță pe fostul vice-premier Sevil Shhaideh și pe liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat pentru agenția de presă Mediafax că urmează să sesizeze CSM și Inspecția Judiciară, după ce a găsit la Tribunalul București o rețea wi-fi (n.r. - rețea de internet wireless) botezată „m**e PSD”, instituția vine cu explicații.

Potrivit președintelui Tribunalului București, niciun angajat al departamentului IT nu a configurat o astfel de rețea wireless. În plus, Tribunalul București nu deține echipamente care să permită instalarea unei rețele wi-fi publice.

„La nivelul Tribunalului București nu a existat și nu există o rețea publică wireless WLAN-WI-FI. O rețea precum aceea din fotografiile afișate se poate configura cu ajutorului unui smartphone/laptop cu router, de către orice persoană aflată în interiorul/vecinătatea Tribunalului București, care are posibilitatea să o denumească oricum dorește. (...) Evenimentul se poate repeta atât timp cât se permite intrarea în incinta tribunalului cu tehnologie informatică în genți, poșete sau buzunare”, a explicat pentru Mediafax președintele Tribunalului București, judecătorul Laura Radu.

Flavia Teodosiu a anunțat, marți, că va sesiza CSM pentru a vedea care sunt circumstanțele în care a fost creată această rețea wi-fi.

Teodosiu a fost marți la Tribunalul București pentru a o reprezenta pe Sevil Shhaideh. Judecătorii au hotărât amânarea procesului pentru data de 11 iunie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

USR Iași cere filialelor PSD din Moldova să retragă sprijinul politic al lui Ciolacu, după reclamațiile „discriminatorii” ale acestuia

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu

Partenerii noștri