Live

Replica iubitului lui Cami, care a declanșat reacția violentă a jandarmilor. Ce le-a spus Mihai

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captura Facebook / Vice

Imaginile cu tânăra care înfruntă mai mulți jandarmi la protestul diasporei au devenit virale. La o săptămână după mitingul antiguvernamental, Cami a povestit pentru Vice România de la ce a pornit totul și ce a vorbit cu unul dintre jandarmi.

Citiţi şi: Dezinformare de stat. Cum s-a dat cu gaze în relaţia cu partenerii strategici

Tânăra de 34 de ani a intervenit ca să-l scoată pe iubitul său de sub bastoanele jandarmilor, în timp ce a fost trântit la pământ. De la ce a pornit? Mihai, în vârstă de 28 de ani, a spus că le-a transmis jandarmilor că stau degeaba acolo, iar aceștia l-au pus la pământ.

„În timp ce mergeam pe Titulescu, stăteau în stradă. Le-a zis Mihai ceva de genul „stați degeaba, că nu vine nimeni pe-aici”. Atunci au venit, ne-au separat imediat, iar pe el l-au pus pe jos. Pe mine mă țineau în mijloc și nu reușeam să trec și să văd ce se întâmplă. Apoi s-a întâmplat ce s-a văzut. (...) Și în momentul în care am trecut pe lângă ultimul jandarm, și-a băgat cumva umărul în calea mea. A fost ca un mini-placaj, mascat de un pas înainte, iar eu m-am împiedicat de el. (...) Nu ne-au urmărit. Dar unul m-a făcut slabă sau ceva de genul, altul a zis că sunt frustrată. Am râs, după ce ne-am îndepărtat. Mi s-au părut cu toții atât de proști și fără o reacție coerentă”, a povestit Cami.

Interesant este și dialogul pe care Cami susține că l-a avut cu jandarmii, când a ajuns la protest. „Cam pe la 7-8”, spune tânăra.

„Primul lucru ciudat a fost că ne-a oprit un polițist și ne-a zis că nu avem voie să trecem. L-am întrebat de ce. A zis că e pentru siguranța noastră. „OK, dar e un protest pașnic. Ce e așa nesigur?”, îl întreb. „Ce va urma”, a fost replica. Când am ajuns în piață, erau deja gaze. Fiecare fugea care-ncotro și striga huooo”, își amintește Cami.

Ei au mai spus că nu vor să depună plângere, doar și-au cumpărat medicamente pentru gazul inhalat în Piața Victoriei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Taximetriștii vor protesta până când Ciolacu va merge să vorbească cu ei: „Plâng de durere că nu mai au bani să ducă la copii acasă”

Taximetriștii au blocat traficul în centrul Capitalei și anunță că intră în greva foamei

Peste 500 de taximetrişti protestează miercuri în Piaţa Constituţiei şi Piaţa Victoriei

Grindeanu spune că de doi ani s-a oferit să dea metroul Primăriei Capitalei pentru sistemul integrat de transport, dar nu i s-a răspuns

Partenerii noștri