Live

Români acuzați că au furat cupru în valoare de 200.000 de euro. Polițiștii fac percheziţii în mai multe județe

Data publicării:
Foto: Getty Images

Poliţiştii efectuează, miercuri, şase percheziţii domiciliare în patru judeţe - Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov, într-un dosar privind furtul unei cantităţi de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Fapta ar fi fost săvârşită în luna august a acestui an, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române.

"În această dimineaţă, 7 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează 6 percheziţii domiciliare, în 4 judeţe - Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov. Activităţile vizează un dosar de cercetare penală, înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, privind sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârşită în luna august", se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit sursei citate, vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor şi administrării probatoriului.

Acţiunile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, precum şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj şi al poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba şi Ilfov, se menţionează în comunicat.

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Secretar de stat în MAI: România este o ţară sigură, fapt recunoscut şi de cetăţenii din alte state care ne vizitează

Un mecanic auto din Roman și-a jefuit un client, după ce i-a copiat cheia de la casă

O femeie a găsit o poșetă în care erau acte, bani și telefoane lângă gara din Arad. A luat-o și acum e reținută

Percheziții DNA la locuința și biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Gorj în legătură cu mai multe contracte de achiziții

Partenerii noștri