Live

Preţul unei măşti a crescut de 100 de ori. Tătaru (MS): Nu sunt atât de multe oferte, căutăm furnizori în Europa şi America Latină

Data actualizării: Data publicării:
FOTO Getty Images

Goana după măşti şi echipamente de protecţie a crescut peste noapte preţurile la aceste produse. Mai mulţi telespectatori Digi24 au trimis capturi cu ofertele de pe site-uri, puţine şi exagerat de scumpe.

De exemplu, un set de 50 de măşti costă pe un site aproape 500 de lei, adică 10 lei masca - faţă de 10 bani înainte de începerea goanei după măşti.

Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru: „Sunt în lucru ofertele pe care le avem, într-adevăr nu sunt atât de multe oferte pentru măşti.

Noi am recomandat ONAC-ului să caute furnizori, nu numai în Europa, chiar şi în America Latină, după cum am recomandat şi firmelor de transport din aviaţie şi autocare să-şi achiziţioneze şi să aibă la bord aceste măşti”.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare mită

Anticoncepționalele ar putea fi compensate pe bază de rețetă medicală. Anunțul ministrului Sănătății

Rafila, despre tratarea pacienților: „Cele 2 sectoare, public și privat, nu trebuie să fie considerate opuse. Vreau să găsim o soluție”

Mai multe medicamente intră pe lista celor gratuite şi compensate de la 1 mai. Anunțul Ministerului Sănătății

Partenerii noștri