Live

Fetiță de 3 ani în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Copilul a fost transportat la Craiova

Data publicării:

O fetiță de 3 ani se află în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, pentru a fi tratat.

Fetița s-a simțit rău încă de ieri, iar părinții au luat decizia să o ducă la spitalul din Băilești. Acolo, medicii au constatat că fetița avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia să o testeze.

Rezultatul a venit astăzi, timp în care starea fetiței s-a agravat, iar medicii de la Băilești au luat decizia să o transfere pe micuță la spitalul de boli infecțioase din Craiova, unde se află și în prezent.

Primarul din Băilești spune că fetița este în stare gravă și s-a luat decizia ca la locuința copilei să se facă o anchetă. Este vorba de 11 copii care se află în acea locuință, pentru că acolo locuiesc mai multe familii.

Din primele verificări, se pare că fetița a intrat în contact cu mai multe rude care au venit din Italia în urmă cu două săptămâni și este posibil ca virusul să-l fi luat atunci.

Primarul localități a spus că în zilele următoare vor fi testate toate persoanele din locuința respectivă și se or lua măsurile adecvate.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Craiova, arestat după ce a încălcat un ordin de protecție. A fost acasă la fosta lui soție și a bătut-o

VIDEO Cod galben de ninsori, cu două săptămâni înainte de Paște. Zonele în care drumarii au intervenit pentru deszăpezire

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Partenerii noștri