Live

Sindicatele din penitenciare spun că doar 9.000 de deţinuţi vor să se vaccineze anti-COVID

Data publicării:
Deținuți în închisoare Foto: Guliver / GettyImages

Doar 9.000 de deţinuţi şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina împotriva COVID-19, a anunţat Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, citată de Agerpres.

Din cei 22.500 de deţinuţi din sistemul penitenciar, doar 9.000 şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina. Vaccinarea deţinuţilor se va face cu doze Johnson&Johnson. Nici măcar jumătate dintre deţinuţi nu se vor vaccina, potrivit unei postări de pe site-ul FSANP.

Sindicaliştii arată că numărul scăzut de persoane deţinute care se vor imuniza înseamnă un real pericol pentru poliţiştii din penitenciare care desfăşoară activităţi directe cu aceştia.

N-a avut cine să discute cu deţinuţii şi să îi determine să se vaccineze. O lipsă de interes care ne va costa. Cine va răspunde pentru aceste dezinteres?, adaugă aceştia.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cinci polițiști din Alba, obligați la muncă în folosul comunității după ce și-au decontat banii pentru vacanțe în care nici nu au fost

Peste 100 de deținuți au evadat din închisoare din cauza ploilor torențiale care au distrus împrejurimile din „era colonială”

Un bărbat și-a urmărit soția în trafic, a spart geamul mașinii și a lovit-o. A fost prins la graniță, când încerca să fugă din țară

"Fii pregătit să mori". Prețul tacticii "mașina de tocat carne" pe frontul din Ucraina: Peste 50.000 de ruși au murit pe front (BBC)

Partenerii noștri