Live

8 bătrâni din azilul ilegal au fost internați la spital. 3 sunt în stare gravă

Data actualizării: Data publicării:

8 bătrâni au fost luați de autorități dintr-un azil care funcționa ilegal în județul Timiș şi au fost duși la spitalul din Deta.

3 dintre ei sunt în stare gravă, spun medicii care i-au consultat. Toți sunt deshidratați, iar acum primesc îngrijiri medicale. În schimb, alţi 3 au refuzat să fie duși la spital, asta deși autoritățile au dispus închiderea azilului.

S-a constatat că oamenii nu erau îngrijiți adecvat. Avocatul Poporului a declarat pentru Digi24 că instituția se va autosesiza.

Bătrânii erau ţinuţi în condiţii greu de imaginat. Fără mâncare şi medicamente, în paturi murdare, printre excremente de șobolani și fără îngrijire medicală.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Statul la stat. Azil ilegal, deghizat în pensiune. Ce aparent nu știau primăria, poliția și nicio altă instituție, știau toți sătenii

Azilele groazei în varianta din Africa. Bătrânii sunt bătuți și înfometați în căminele din Kenya. „Așteptăm să murim” (BBC)

Azilul din Mureș a fost controlat de trei ori în două săptămâni. Ministrul Muncii: Au verificat doar partea supraterană, nu și subsolul

"Și acum țipă dacă o atingi". Noi mărturii teribile despre azilele groazei. O femeie și-a găsit mama bătută și mai slabă cu 20 de kg

Partenerii noștri