Live

ANAF a vândut modelul ARO care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu cu un preț record

Data actualizării: Data publicării:

Agenția Națională de Administrare Fiscală a vândut, prin licitație, automobilul de teren ARO 304 culoare gri, an de fabricație 1977, care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, informează un comunicat al instituției.

Autovehiculul a fost evaluat la suma de 137.500 lei, iar în luna ianuarie a fost organizată prima licitație, la care nu s-a prezentat niciun ofertant.

Licitația a fost reluată în data de 18 decembrie 2019, prețul de pornire fiind diminuat conform prevederilor legale cu 25% față de prețul de evaluare, respectiv 103.125 lei.

Cei cinci ofertanți participanți la cea de-a doua licitație au supralicitat 16 pași, bunul fiind valorificat la prețul de 189.180 lei.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cartea de evidență personală a lui Nicolae Ceaușescu, publicată de CNSAS. Cum arată biografia fostului dictator în documentele PCR

Un primar din Gorj e inspirat de Ceaușescu și Putin dar este și fan Batman și Spider-Man: „Realizările mele să rămână în istorie”

Gigel Știrbu îi cere demisia lui Florin Barbu, după ce ministrul l-a citat pe Ceaușescu

Universitatea București i-a retras postum titlul de Doctor Honoris Causa lui Nicolae Ceaușescu

Partenerii noștri