Live

Ar face față România unui nou Colectiv? Răspunsul ministrului Rovana Plumb

Data actualizării: Data publicării:
Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Foto: Digi24

Niciun reprezentant al Guvernului nu a anunţat că intenţionează să includă un omagiu în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv în programul său de azi. Rovana Plumb s-a limitat în a spune că nu îşi doreşte ca o astfel de tragedie să se mai întâmple vreodată în România. De altfel, preşedintele Klaus Iohannis este singurul reprezentant al statului care a fost azi la locul tragediei.

Reporter: E România pregătită să facă față unui nou Colectiv?

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene: Ferească Dumnezeu! Vă rog să nu mă puneți să răspund la o astfel de întrebare. Întotdeauna gândesc pozitiv și nu-mi doresc astfel de eveniment să se mai întâmple.

Biroul de presă al Guvernului a transmis presei, la ora 14:33, un comunicat scurt, sec adresat de prim-ministrul Viorica Vasilica Dăncilă victimelor #Colectiv. Asta, după ce Dăncilă, întrebată de jurnalişti, la ora 10:00, dacă are un mesaj pentru victime, nu a răspuns întrebării şi a plecat.

Azi se împlinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv. Printre cei care au fost revoltați de gestul prim-ministrului, se află și actorul Marius Manole care a spus că „nu au voie să evite un răspuns, numai pentru reacția asta Dăncilă ar trebui să plece azi acasă”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre şansele lui Iohannis la şefia NATO: Atuul preşedintelui este faptul că nimeni nu este împotriva domniei sale

Ciolacu, întrebat dacă Iohannis l-a recomandat pe Cîrstoiu candidat la Primăria Capitalei: „Nu, Doamne ferește!”

Burduja a aflat că va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei când era în Coreea de Sud: M-a sunat domnul Ciucă la 6:50 dimineața

Vicepreședintele Turciei a venit în vizită oficială în România și s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu

Partenerii noștri