Live

Un bărbat din Giurgiu și-a dat foc din greșeală la mașină cu o brichetă antivânt

Data publicării:
Surse foto: Profimedia Images

Un autoturism a ars marţi seară în localitatea Hulubeşti, după ce conducătorul auto a coborât din maşină şi ar fi lăsat o brichetă antivânt aprinsă pe scaunul din dreapta şoferului.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină în localitatea Hulubeşti, judeţul Giurgiu, după ce o maşină aflată într-o parcare a luat foc. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat că autoturismul, dotat şi cu instalaţie GPL, ardea în proporţie de 90 la sută, iar incendiul a fost stins în limitele găsite", se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu, citat de Agerpres.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, conducătorul auto a lăsat o brichetă cu protecţie antivânt aprinsă pe scaunul din dreapta şoferului, crezând că aceasta s-a stins.

Când s-a întors la maşină, interiorul era deja cuprins de flăcări şi a cerut sprijinul autorităţilor.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer a fost prins la volan și beat, și cu permisul suspendat. După două ore, a fost prins iar conducând

Tânăra din Giurgiu aflată în scaun cu rotile și dată dispărută sâmbătă de către mama sa, a fost găsită duminică în București

O fată de 13 ani din Giurgiu a fost înjunghiată de un tânăr de 20 de ani. Agresorul, prins de polițiști

Un şofer turc, prins cu patru migranţi în camion, a primit interdicţie de a mai intra în România pentru o perioadă de 5 ani

Partenerii noștri