Live

Un polițist de 28 de ani s-a spânzurat în locuința de serviciu, la scurt timp după ce s-a întors din luna de miere

Data publicării:

Un polițist de 28 de ani, ajutorul șefului de post din comuna Dornești, județul Suceava, s-a spânzurat cu o cravată în apartamentul din Rădăuți în care locuia cu chirie, informează Monitorul de Suceava.

Trupul său neînsuflețit a fost descoperit de colegii săi.

Daniel Dumitrescu se căsătorise în vara acestui an cu o colegă de la postul de poliție Dornești și în urmă cu o lună se întorsese din Thailanda, unde își petrecuse luna de miere.

Conform primelor cercetări, tânărul a avut, marți seară, la ora 23, o discuție în contradictoriu cu soția sa în apartamentul în care locuiau. În urma conflictului, femeia a plecat la părinții ei din comuna Marginea, iar bărbatul s-a urcat în mașină și s-a plimbat câteva ore prin oraș. În acest interval, a trimis unor apropiați un mesaj de adio de pe telefonul mobil. În jurul orei 04.00 s-a reîntors la apartament.

Pentru că nu s-a prezentat a doua zi la serviciu, doi colegi au mers la apartamentul său. Tânărul nu a răspuns, așa că agenții au escaladat balconul. În interiorul locuinței a fost găsit trupul tânărului, care se spânzurase cu o cravată de clanța unei uși.

Editor web: V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un polițist de 21 de ani și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat în cap. El era angajat de doar 9 luni

Coșmarul unui polițist din Suceava testat de 8 ori pentru Covid și ținut la izolare de 60 de zile: „Coviduțul a prins drag de mine”

Polițistul atacat cu sabia este paralizat și ar putea rămâne orb

ORADEA. Moment de reculegere în memoria poliţistului ucis în Suceava

Partenerii noștri