Live

VIDEO. Ce s-a întâmplat cu românul care a pierdut pariul cu Dragnea. Mesajul pentru șeful PSD

Data actualizării: Data publicării:
Bogdan Lungu, taximetrist din Galați, a avut, în mai 2018, o întâlnire cu Liviu Dragnea, după un parius pierdut. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Bogdan Lungu, un taximetrist din Galați, a avut, în urma unui pariu pierdut pe Facebook, o întâlnire cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, în luna mai 2018. Discuția, care a durat mai bine de o oră, l-a convins pe gălățean să emigreze. Recorder.ro a discutat cu el după opt luni, la New York. Bogdan Lungu a avut un singur mesaj pentru liderul PSD: să-și execute condamnările la închisoare.

Bogdan Lungu, taximetrist din Galați, a avut, în mai 2018, o întâlnire cu Liviu Dragnea, după un parius pierdut. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Bogdan Lungu a pierdut pariul cu Liviu Dragnea în urmă cu opt luni, când liderul PSD se afla împreună cu iubita, Irina Tănase, la mare în vacanța de 1 mai. Atunci, gălățeanul a vrut să afle dacă cel care postează pe pagina de Facebook a liderului PSD este chiar Liviu Dragnea. Pariul a fost o ladă cu bere, iar la momentul întâlnirii cei doi au mai făcut un pariu: ca până în 2020 guvernele PSD-ALDE să inaugureze 150 de kilometri de autoststradă.

Luni, Recorder.ro a publicat un reportaj cu Bogdan Lungu, realizat de o studentă la jurnalism stabilită la New York. Gălățeanul a povestit că era indecis dacă să emigreze, dar discuția cu liderul PSD l-a convins. El a plecat la muncă în SUA, a început demersurile pentru obținerea cetățeniei și dorește să-și aducă și familia acolo.

Taximetristul are și un mesaj pentru Liviu Dragnea, la opt luni după întâlnirea cu el și, între timp, condamnarea președintelui PSD la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman: „Ce are de executat, să execute!”

Citește și Câți kilometri de autostradă promit autoritățile în 2019

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polonia vrea să aibă „cele mai bune relații posibile cu SUA, indiferent de cine e la putere”. Sikorski: „Nu mai facem aceleași greșeli”

O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe. Șoferul a murit pe loc

Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

Partenerii noștri