Live

VIDEO La Ploiești, un copil de 4 ani s-a încuiat în apartament și nu a mai vrut să le deschidă ușa părinților

Data actualizării: Data publicării:
Un copil de 4 ani, care s-a încuiat în casă, la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Ploieşti și nu a mai vrut să le deschidă ușa părinților FOTO: Observatorul Prahovean

Un copil de 4 ani, care s-a încuiat în casă, la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Ploieşti și nu a mai vrut să le deschidă ușa părinților, a fost, până la urmă, recuperat de pompieri.

Joi dimineață, copilul s-a încuiat în casă şi pur și simplu a refuzată să le deschidă uşa părinţilor. Alarmați, aceștia au solicitat intervenţia pompierilor, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Pompierii au pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon şi l-au recuperat pe copil.

"Micuţul nu a fost speriat de apariţia colegului nostru, privea liniştit desene animate la televizor. După deblocarea uşii, a ieşit împreună cu colegul nostru, purtându-i mândru casca de pompier", au transmis reprezentanţii ISU.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei copii au ajuns în comă alcoolică la spital după ce au furat o sticlă de rachiu de la părinți

Trend alarmant: De ce tot mai puțini români își doresc copii. „Costă și fac probleme. Decât dureri de cap, mai bine trăiesc liniștit”

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploieşti

În timp ce statul e blocat în soluții, sute de copii cu malformații cardiace au fost salvați în străinătate: „Ar fi murit în România”

Partenerii noștri