Live

Pintea, despre scandalul cu „medicul” italian: La stat nu se poate întâmpla. Un caz șocant o contrazice

Data actualizării: Data publicării:

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea spunea la vremea izbucnirii scandalului cu medicul fals italian că într-un spital de stat aşa ceva nu se poate întâmpla. Iată că s-a întâmplat.

Reporter: Cine ar trebuie să răspundă?
Sorina Pintea, ministrul Sănătății: Angajatorul în primul rând, pentru că are obligaţia să verifice toate documentele. Vă asigur că în sistemul public aşa ceva nu se poate întâmpla.

Un nou caz de fals medic, de data asta în spitalele publice. Este vorba despre o femeie în vârstă de 30 de ani care a falsificat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov. Bolnavii şi ceilalţi medici o ştiau drept rezidentă, aşa cum se şi prezintă.

Spre deosebire de italianul Matteo Politi, dr. Raluca Daniela Bîrsan nu are nici măcar parafă de la DSP, scrie libertatea.ro.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare mită

Rafila, despre tratarea pacienților: „Cele 2 sectoare, public și privat, nu trebuie să fie considerate opuse. Vreau să găsim o soluție”

Cum pot fi tratate minim invaziv, chiar și fără incizii, afecțiunile ginecologice?

Medic ginecolog de la Spitalul Filantropia, trimis în judecată după ce o femeie pe care o operase pentru avort a fost aproape de moarte

Partenerii noștri