Live

Strategia naţională de vaccinare, pe ordinea de zi a Guvernului

Data publicării:
Vaccin anti-COVID-19. Foto: Getty Images

Strategia de vaccinare va fi introdusă pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de guvern de vineri, a anunţat ministrul Sănătăţii, informează Agerpres.

„În ce priveşte strategia de vaccinare suntem pregătiţi, avem şi o hotărâre de guvern cu strategia de vaccinare, pe care o să o ridicăm pe lista suplimentară”, a spus ministrul Sănătăţii la începutul şedinţei de guvern.

Strategia de vaccinare anti-COVID-19 din România va fi discutată săptămâna viitoare într-o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), informează Administraţia Prezidenţială.

Zilele trecute, președintele Klaus Iohannis a arătat, după o ședință cu reprezentanții MAI, MApN și ai Ministerului Sănătății, cum va arăta campania de vaccinare. Președintele a explicat că vaccinul va fi administrat etapizat populației, la locul de muncă, în centre special amenajate și inclusiv „drive-through”.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Șocant”: au decis să divorțeze, după 12 ani! ”Cea mai frumoasă femeie din lume” crede că urmează o altă ”lovitură”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rafila nu-şi aminteşte de studentul Cîrstoiu: „Am avut mii. L-am întrebat ce notă a luat. A spus că a luat peste tot numai 10”

Rafila: Accesul la stomatologie e limitat. Este o activitate privată iar medicii care au contract cu Casa au o sumă de 6000 lei pe lună

Școli închise pentru dezinsecție. Rafila: Nu cred că ploşniţele știu unde începe Sectorul 5 și se termină Sectorul 4

Rafila: Îmi acord 9 plus pentru mandatul de ministru. Voi candida la europarlamentare, e bine să fie și cineva din zona sănătății în PE

Partenerii noștri