Live

VIDEO. Un tren Regio a deraiat în Bistriţa-Năsăud

Data actualizării: Data publicării:

Un tren Regio a deraiat vineri seară în Bistriţa-Năsăud, în apropiere de Gara Coşbuc. Niciun călător nu a fost rănit în urma incidentului. 

CFR a anunțat că traficul feroviar este închis la această oră între staţiile Coșbuc și Telciu, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de la un boghiu la intrare în staţia Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Niciun călător nu a fost rănit, toți cei 20 de pasageri vor fi preluați cu un microbuz până în stațiile Beclean pe Someș și Dej Călători, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri care circulă pe traseu comun.

Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt CFR Călători: "Deocamdată, din primele informații, s-a produs deraierea unui vagon al trenului regio. Nu au fost afectați călătorii. Aceștia au fost mutați în celelalte vagoane ale trenului."

La fața locului se va interveni cu un tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a boghiului, urmând ca apoi personalul feroviar să verifice starea liniei şi să intervină pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bebeluş de doar 8 ore, cu o afecțiune severă, transportat de urgenţă de la Bistriţa la Cluj-Napoca cu un elicopter SMURD

Momente de panică la un colegiu din Bistrița-Năsăud. Peste 600 de elevi au fost evacuați după ce în clădire s-a simțit miros de gaz

Un tânăr de 23 ani a murit după ce a fost lovit de tren, în Bistrița

Circulația trenurilor a fost reluată pe ruta Craiova-Caracal la patru zile după ce un marfar cu cereale a deraiat

Partenerii noștri