Live

După ce a gafat, Lucian Șova dă extemporal subalternilor

Data publicării:
Foto: Facebook / Ministerul Comunicațiilor

După gafa de luni când a susținut că pe Centura Suceava există un contract valabil de execuție a lucrărilor, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și-a adunat subalternii în sala de festivități a Ministerului Transporturilor pentru a le da un extemporal.

Lucian Șova a cerut subalternilor săi să îi prezinte fiecare câte o listă cu trei proiecte importante despre care ministrul trebuie să știe. Solicitarea a fost făcută după ce cu o zi înainte ministrul a susținut eronat că pentru centura Suceava există un contract în vigoare de lucrări.

Exemplu ales a fost cât se poate de prost. Lucrările au fost părăsite la un stadiu de 85% acum trei ani de firma franceză COLAS, un gigant european în domeniu. In urma disputelor avute cu fostul ministru Anca Boagiu și cu Compania de Autostrăzi francezii au părăsit România pentru totdeauna. Contractul, întins pe mulți ani, a făcut obiectul unor verificări ale Corpului de control al prim- ministrului Dacian Cioloș în 2016. Contractul nu are prevăzut niciun leu pe acest an dar nici pentru anii următori.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Grindeanu anunță un pas important pentru construcţia unei noi autostrăzi: Alternativa Techirghiol

Cu 48 de km noi de autostradă în 2023, România n-a trecut de borna de 1.000 de km. A reușit acum, cu o porțiune din Centura Capitalei

"Golden Gate de România" are din nou probleme. Pe podul de la Brăila se face a treia asfaltare în doar nouă luni de la inaugurare

Partenerii noștri