Live

Edupedu.ro: Directorul Transelectrica și-a falsificat CV-ul. Ar avea o diplomă falsă de absolvent al Politehnicii București

Data actualizării: Data publicării:
Marius Dănuț Carașol Foto: Agerpres

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-ar fi falsificat CV-ul, susținând că a absolvit Politehnica București. Potrivit Edupedu.ro, Universitatea Politehnica București a confirmat că persoana în cauză a fost student, dar precizează că nu și-a finalizat studiile.

Surse politice citate de Edupedu.ro susțin că diploma acestuia de absolvire a UPB este una falsă. Marius Dănuț Carașol ar fi urmat cursurile Universității, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

În CV-ul lui Marius Dănuţ Caraşol apare că și-ar fi făcut studiile la UPB în perioada 1999 - 2005 şi că ar fi inginer diplomat. Contactat și întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul său public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: „Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”. El a motivat că este într-o ședință.

Inclusiv în biografia de pe site-ul Transelectrica scrie că Marius Dănuț Carașol este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București.

Transelectrica are un rol-cheie în piața de energie electrică din România, fiind responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței, asigurarea siguranței Sistemului Electroenergetic National (SEN). Infrastructura gestionată de Traselectrica este considerată infrastructură critică. Compania este în tutela Ministerului Economiei.

Marius Dănuţ Carașol a fost numit preşedinte la Transelectrica S.A. la sfârșitul anului trecut, în 21 decembrie. Mandatul i-a fost reînnoit în luna iunie 2019, pentru o perioadă de șase luni. În nota biografică de pe site-ul Transelectrica se spune că acesta activează în domeniul energetic din anul 1993, având o „bogată experiență în cadrul companiilor de profil, în cadrul cărora a ocupat mai multe poziții de conducere”.

Între 1988 și 1992, Marius Dănuț Carașol a urmat cursurile Liceului Industrial nr. 4 din Alexandria.

Citiți și:  Directorul Transelectrica și-ar fi falsificat CV-ul. Reacția lui Mircea Coșea, președintele Consiliului de Supraveghere

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sebastian Burduja spune că ucrainenii au plătit de fiecare dată când au primit energie din România: Nu au fost făcute discounturi

Avertisment pentru români: Se trimit SMS-uri în numele Transelectrica cu facturi false

Avertisment pentru români: Se trimit SMS-uri în numele Transelectrica cu facturi false

Guvernul american va ajuta Transelectrica să se apere de atacuri cibernetice

Partenerii noștri