Live

Facebook introduce o nouă opțiune pentru utilizatorii care nu vor spoilere din seriale

Data publicării:

Facebook va adauga opțiunea de „Snooze” care le va permite utilizatorilor să blocheze articole sau imagini în funcție de niște cuvinte cheie, pentru a evita spoilerele din filme sau seriale. Funcția va putea fi activată pe o perioadă de maximum 30 de zile, scrie Social Media Today.

„Ai citit vreodată un spoiler înainte să vezi ultimul episod din serialul tău preferat? Sau poate ai așteptat ani de zile pentru continuarea unui film, doar pentru ca un blogger să-ți dezvăluie finalul? Am pățit-o cu toții. Pentru a preveni viitoare astfel de suferințe, am început testarea butonului de Snooze pentru Newsfeed”, a anunțat Facebook.

Anul trecut, Facebook a implementat opțiunea de Snooze pentru unele pagini. Odată activată, opțiunea îți bloca tot conținutul paginii respective, pentru o perioadă de timp.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Utilizatorii site-urilor de știri din SUA sunt tot mai neimplicați pe rețelele sociale. Care este motivul

Al doilea pas mic pentru un om, următorul pas uriaș pentru omenire: Cum pregătește NASA noua misiune pe Lună cu echipaj uman

UE cere ca Facebook și TikTok să eticheteze postările deepfake generate cu AI, înainte de alegerile europarlamentare din iunie

Comisia Europeană deschide investigaţii împotriva Apple, Google şi Meta

Partenerii noștri