Live

Pro Infrastructura: Contractul pentru lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva a fost reziliat, deși e aproape gata

Data actualizării: Data publicării:

Compania de Drumuri a reziliat contractul pentrul lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, potrivit Asociației Pro Infrastructură.

Astfel, inaugurarea respectivului lot devine incertă, cu toate că tronsonul de 21 de kilometri este gata în proporție de 99%. Motivul - șefii de la Drumuri nu se înțeleg cu constructorul, după ce au cerut extinderea garanției lucrărilor de la 4 la 10 ani.

Recent, ministrul Răzvan Cuc spunea că problemele de pe lotul 3 nu sunt deloc mari și că se pot rezolva chiar dacă se dă drumul traficului. Altfel spus: românii au o bucată nouă de șosea de mare viteză, pe care pot circula, dar nu circulăm.

Loturile 3 și 4 fac parte din autostrada de circa 100 de kilometri Lugoj-Deva, care, cândva, ar urma să lege Capitala de vama Nădlac. De ani de zile, autoritățile se împiedică în promisiuni și incompetență când vine vorba de aceste bucăți de drum.

Construcția lotului 4 a început în iunie 2013 și a costat peste 400 de milioane de lei, iar construcția lotului 3 în noiembrie, același an, cu o valoare a contractului de aproape 600 de milioane de lei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

În septembrie se va da în circulaţie un lot din Autostrada Transilvania. „O să ajungem la acea mie de km de drum expres şi autostradă”

Congres PSD. Teodorovici, tot mai aproape de o candidatură la șefia partidului: Dacă îmi asum funcția, îmi asum și istoria PSD

Rezultatul controlului de la TAROM, după ce Cuc a fost acuzat că voia să țină avioanele la sol în ziua moțiunii împotriva lui Dăncilă

Ministrul Transporturilor: Autostrada Sibiu-Pitești se va realiza. Protejarea gândacului este o falsă problemă

Partenerii noștri