Live

VIDEO & FOTO Pasajul spre Autostrada Soarelui, pentru care s-au certat primarii Negoiță și Băluță, a fost inaugurat

Data actualizării: Data publicării:
Pasajul Pallady spre Autostrada Soarelui a fost inaugurat. Foto: Robert Negoiță/ Facebook

Pasajul suprateran din sectorul 3, care ar trebui să ușureze accesul spre Autostrada Soarelui, a fost inaugurat. A fost sămânța de scandal dintre doi edili ai capitalei, după ce Daniel Băluță l-a acuzat pe Robert Negoiță că i-a furat proiectul. La inaugurare, cei doi primari au făcut pace și chiar s-au îmbrățișat.

Început în primăvara anului trecut, pasajul ar urma să rezolve problema traficului aglomerat de la ieșirea din Capitală spre mare.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: Multe accidente au fost în această intersecție pentru că se venea tare, se vine de pe autostradă, te înveți cu viteză mare. Aici aveam aproape zilnic câte 2-3 accidente pe zi, din nefericire.

După ce l-a acuzat pe Robert Negoiță că i-ar fi copiat proiectul pasajului Metalugiei, edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, a venit la inaugurare. Cei doi par să-și fi rezolvat disputele și s-au îmbrățișat sub privirile premierului Marcel Ciolacu.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4: Scopul principal pe care îl avem atât eu, cât și Robert este acela de a lucra pentru oameni.

Marcel Ciolacu, premierul României: Îi felicit încă o dată și pentru viteza construcției și pentru utilitatea construcției, dar îi felicit pe amândoi și pentru concept.

Prima mașină a trecut pe pasaj în jurul orei 10:30.

Pasajul Pallady are o lungime de 344 metri și va fluidiza ultima intersecție înainte de intrarea pe Autostrada Soarelui. Costul total al pasajului s-a ridicat la 36 de milioane de lei.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Se circulă în coloană pe Valea Prahovei. Ce rute alternative ai dacă vrei să scapi de aglomerație când vii de la munte sau de la mare

„Ghiveciu Matei”. Pesediștii tot uită numele candidatului de la Sectorul 5, Adrian Vigheciu

Haosul din Coaliție îi pune piedici lui Daniel Băluță. Primarul va trebui să-și depună din nou candidatura la Sectorul 4

Firea și Băluță vor să construiască un aeroport în sudul Bucureștiului

Partenerii noștri