VIDEO & FOTO Pasajul spre Autostrada Soarelui, pentru care s-au certat primarii Negoiță și Băluță, a fost inaugurat

Data actualizării: Data publicării:
Pasajul Pallady spre Autostrada Soarelui a fost inaugurat.
Pasajul Pallady spre Autostrada Soarelui a fost inaugurat. Foto: Robert Negoiță/ Facebook

Pasajul suprateran din sectorul 3, care ar trebui să ușureze accesul spre Autostrada Soarelui, a fost inaugurat. A fost sămânța de scandal dintre doi edili ai capitalei, după ce Daniel Băluță l-a acuzat pe Robert Negoiță că i-a furat proiectul. La inaugurare, cei doi primari au făcut pace și chiar s-au îmbrățișat.

Pasajul Pallady spre Autostrada Soarelui a fost inaugurat. Foto: Robert Negoiță/ Facebook
Pasajul Pallady spre Autostrada Soarelui a fost inaugurat. Foto: Robert Negoiță/ Facebook

Început în primăvara anului trecut, pasajul ar urma să rezolve problema traficului aglomerat de la ieșirea din Capitală spre mare.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3: Multe accidente au fost în această intersecție pentru că se venea tare, se vine de pe autostradă, te înveți cu viteză mare. Aici aveam aproape zilnic câte 2-3 accidente pe zi, din nefericire.

După ce l-a acuzat pe Robert Negoiță că i-ar fi copiat proiectul pasajului Metalugiei, edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, a venit la inaugurare. Cei doi par să-și fi rezolvat disputele și s-au îmbrățișat sub privirile premierului Marcel Ciolacu.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4: Scopul principal pe care îl avem atât eu, cât și Robert este acela de a lucra pentru oameni.

Marcel Ciolacu, premierul României: Îi felicit încă o dată și pentru viteza construcției și pentru utilitatea construcției, dar îi felicit pe amândoi și pentru concept.

Prima mașină a trecut pe pasaj în jurul orei 10:30.

Pasajul Pallady are o lungime de 344 metri și va fluidiza ultima intersecție înainte de intrarea pe Autostrada Soarelui. Costul total al pasajului s-a ridicat la 36 de milioane de lei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri