Live

Video Actorul Matthew McConaughey și soția lui se aflau în avionul care a căzut în gol sute de metri într-o zonă cu turbulențe puternice

Data actualizării: Data publicării:
Actorul Matthew McConaughey și soția lui se aflau în avionul care a căzut în gol sute de metri. FOTO: Profimedia Images

Actorul american Matthew McConaughey și soția sa, Camila, erau în avionul companiei Lufthansa, care a aterizat pe aeroportul din Washington după ce a traversat o zonă de turbulențe puternice și a căzut sute de metri în gol. Camila Alves McConaughey a povestit experiența îngrozitoare în urma căreia șapte pasageri au ajuns la spital.

Camila Alves McConaughey a povestit într-o postare pe Instagram că se aflau în avionul care zbura din Texas spre Germania, miercuri seara, când, la un moment dat călătoria a luat o întorsătură neașteptată, la o altitudine de 11.300 de metri, deasupra statului Tennessee. „Totul zbura peste tot. Era haos în avion”, a scris Alves.   

Aeronava Airbus A330-300 a căzut sute de metri de două ori în 20 de secunde, a declarat pasagerul Jazz Kantipudi pentru NBC Washington.

O femeie a încercat cu disperare să-și țină copilul. Un alt pasager a spus că o femeie din fața lui a fost propulsată de pe scaun și a ajuns în spatele lui.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

„Turbulențele au fost continue”, a spus Alves.

Camila Alves McConaughey a distribuit un videoclip în care se văd mâncare, șervețele și farfurii împrăștiate pe podeaua avionului. „Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e acum în siguranță”, a scris ea.

Zborul a fost deviat către Aeroportul Internațional Washington Dulles și a aterizat în siguranță în jurul orei 21:10.

Camila și Matthew McConaughey au rămas peste noapte într-un hotel Marriot de lângă aeroportul Dulles. „[Matthew McConaughey] și cu mine am ajuns la bar cu 1 minut înainte de a închide... am dormit bine și am luat un alt avion astăzi”, a mai scris Camila.

Un avion al companiei Lufthansa, care zbura din Texas spre Germania, a aterizat pe aeroportul din Washington după ce a traversat o zonă de turbulențe puternice. Avionul a căzut sute de metri în gol, provocând haos la bord. Șapte pasageri au fost duși la spital. 

Zborul Lufthansa 469 a decolat miercuri de pe aeroportul din Austin, Texas, cu destinația Germania, însă a fost nevoit să aterizeze pe aeroportul Dulles din Washington, după o serie de „turbulențe puternice”, a declarat un purtător de cuvânt, potrivit CNN. Turbulențele au apărut la circa 90 de minute după decolare, când aparatul Airbus A330 zbura la 11.000 de metri deaspura statului Tennessee. 

O pasageră aflată la bord, Susan Zimmerman, a povestit episodul pentru CNN. Ea spune că turbulențele au apărut la scurt timp după ce echipajul a servit masa pasagerilor.  „În timpul cinei, am fost loviți brusc de o o rafală de vânt, avionul a luat altitudine, apoi am căzut 300 de metri în gol”, a declarat ea.

„A fost ca o prăbușire în gol pe neașteptate de cinci secunde din vârful unui rollercoaster, farfurii și pahare zburau în tavan, iar geanta mea, care se afla pe podea, a zburat prin spatele meu”, a spus Susan Zimmerman. Ea a mai relatat că avionul se simțea cum cade pur și simplu în gol și că a auzit oamenii țipând și zgomot de pahare sparte. 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un avion F-16 s-a prăbuşit într-un parc naţional din SUA, aproape de locul în care s-a desfășurat primul test al bombei atomice

O femeie de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata

Aterizare forţată a unui avion de mici dimensiuni în Alba. Pompierii au găsit aeronava răsturnată cu roţile în sus

Partenerii noștri