Live

Video Armata israeliană a eliminat un grup de scafandri Hamas care încercau să ajungă în Israel

Data publicării:

Armata israeliană a anunţat că a interceptat marţi o celulă de scafandri aparţinând grupării islamiste palestiniene Hamas, care încerca să se infiltreze în Israel pe mare.

Forţele armate israeliene au informat într-un comunicat că atacatorii încercau să ajungă în zona kibbutzului Zikim, din sudul Israelului şi foarte aproape de Fâşia Gaza, controlată de Hamas.

Avioanele militare israeliene au distrus complexul militar Hamas de unde luptătorii au plecat pentru a se îndrepta spre pământul israelian.

Armata israeliană, care nu a precizat numărul scafandrilor Hamas care au încercat să se infiltreze pe teritoriul său, a dat asigurări că în acea zonă căutările continuă.

Potrivit presei israeliene, cel puţin patru membri ai Hamas - opt, potrivit altor mass-media - ar fi murit, relatări care nu au fost confirmate oficial.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cum a reacționat Anamaria Prodan după gestul făcut de Ronald Gavril imediat după ce a câștigat centura WBC Latino

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Viktor Orban îl apără pe Netanyahu în fața mandatului de arestare cerut de Curtea Penală Internaţională. „Propunerea este ruşinoasă”

Biden îl apără pe Netanyahu: Ceea ce se întâmplă în Fâșia Gaza nu este un genocid

De ce nu poate fi Israel în spatele morții lui Ebrahim Raisi – analiză Haaretz

Amal Clooney a fost consilier special al procurorului CPI în ancheta în care s-a cerut arestarea lui Netanyahu și a liderilor Hamas

Partenerii noștri