Video Armata israeliană a eliminat un grup de scafandri Hamas care încercau să ajungă în Israel

Data publicării:
scafandri hamas ezgif.com-optimize (4)

Armata israeliană a anunţat că a interceptat marţi o celulă de scafandri aparţinând grupării islamiste palestiniene Hamas, care încerca să se infiltreze în Israel pe mare.

Forţele armate israeliene au informat într-un comunicat că atacatorii încercau să ajungă în zona kibbutzului Zikim, din sudul Israelului şi foarte aproape de Fâşia Gaza, controlată de Hamas.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Avioanele militare israeliene au distrus complexul militar Hamas de unde luptătorii au plecat pentru a se îndrepta spre pământul israelian.

Armata israeliană, care nu a precizat numărul scafandrilor Hamas care au încercat să se infiltreze pe teritoriul său, a dat asigurări că în acea zonă căutările continuă.

Potrivit presei israeliene, cel puţin patru membri ai Hamas - opt, potrivit altor mass-media - ar fi murit, relatări care nu au fost confirmate oficial.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri