Live

Erdogan cere Israelului să oprească bombardamentele în Fâșia Gaza, iar palestinienilor „să înceteze să-i hărţuiască pe israelieni”

Data publicării:
Președintele turc Recep Erdogan a ecis ca Turcia să suspende orice relaţii comerciale cu Israelul din cauza războiului din Gaza. Foto: Profimedia Images

Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, le-a cerut luni palestinienilor „să înceteze să-i hărţuiască” pe israelieni în timp ce luptele devastează Gaza, relatează AFP, potrivit Agerpres. 

„Cerem Israelului să înceteze bombardamentele asupra teritoriului palestinian şi ca palestinienii să înceteze să hărţuiască coloniile israeliene”, a declarat Erdogan într-un discurs televizat.

Peste 800 de persoane au fost ucise în Israel de la declanşarea ofensivei Hamas. sâmbătă, potrivit unui bilanţ în creştere anunţat luni seara de biroul de presă al guvernului.

Peste 2.600 de persoane au fost rănite în Israel şi aproximativ 150 au fost răpite de Hamas, a adăugat biroul de presă pe contul său de Facebook.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Viitorul guvern de extremă dreapta din Olanda va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah: Operațiunea militară se va intensifica

Iranul avertizează ţările europene: „Vor plăti la momentul potrivit pentru că au ajutat Israelul”

Cresc tensiunile în Cabinetul de Război al Israelului. Netanyahu, luat la rost de ministrul Apărării din cauza planului pentru Gaza

Partenerii noștri