Live

Fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, care a abuzat sexual mai multe sportive, a fost înjunghiat de un deținut în închisoare

Data publicării:
Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, condamnat pentru că a abuzat sexual mai multe gimnaste, a fost înjunghiat de un alt deținut în închisoare. FOTO: Profimedia Images

Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, condamnat pentru că a abuzat sexual mai multe gimnaste, a fost înjunghiat de un alt deținut în închisoare. El este în stare stabilă, potrivit Reuters.

Biroul Federal al Penitenciarelor a confirmat că un deținut de la Penitenciarul american Coleman din Florida a fost agresat duminică după-amiază.

„Personalul a intervenit de urgență. Deținutul a fost transportat la un spital local pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului, Benjamin O'Cone, într-un comunicat. 

FBI a fost notificat cu privire la incident, iar o anchetă internă este în curs de desfășurare, a adăugat O'Cone. Niciun alt membru al personalului sau deținut nu a fost rănit, a precizat el.

Nassar a fost înjunghiat în spate și în piept în timpul unei discuții, a relatat Associated Press. 

Nassar a fost condamnat la o pedeapsă de până la 175 de ani de închisoare pentru că a abuzat sexual mai multe gimnaste. Printre aceste gimnaste se numără Simone Biles, Aly Raisman și McKayla Maroney, medaliate cu aur la Jocurile Olimpice.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

General american: Rusia nu are forțe suficiente pentru o străpungere majoră în Ucraina

Statele Unite anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei

Doi fraţi care au studiat la MIT sunt acuzaţi că au furat 25 de milioane de dolari în criptomonede în doar 12 secunde

Foreign Policy: Ce s-ar întâmpla în ziua în care Iranul ar face rost de arme nucleare. Țările care i-ar putea urma exemplul

Partenerii noștri