Live

Gest viral al unui copil de 11 ani după ce a spart un ghiveci cu flori

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Captura La Repubblica

Un băiat de 11 ani a lăsat un bilet cu scuze și 5 euro pentru pagube după ce a spart un ghiveci cu o plantă. Gestul copilului a devenit viral pe social media în câteva ore. Pentru multe persoane, este un gest care „dă speranță pentru un viitor mai bun”.

Conform La Repubblica, știrea a fost lansată de Giovanni Grandi, profesor de filozofie la Padova: „Un vecin ne oprește și ne arată (fericit) acest bilețel, pe care l-a găsit lângă una dintre plantele sale. L-a lăsat fiul unor prieteni (11 ani), cu semnătură și o bancnotă de 5 euro. Următorul meu curs de etică publică la Universitate nu poate începe decât de aici”.

„Bună ziua. Mă scuzați pentru că am rupt ghiveciul din greșeală, cu o minge de fotbal. Iată 5 euro pentru pagube”, a scris copilul pe bilețel.

Gestul copilului a devenit viral în scurt timp.  

Redactare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Un tren a fost răsturnat de tornadă în nordul Italiei

Un mini-submarin construit de traficanți ca să transporte drogurile în alte țări a fost descoperit în Italia. Cum au fost prinși

Trei copii au ajuns în comă alcoolică la spital după ce au furat o sticlă de rachiu de la părinți

Trend alarmant: De ce tot mai puțini români își doresc copii. „Costă și fac probleme. Decât dureri de cap, mai bine trăiesc liniștit”

Partenerii noștri