Live

James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a murit. Actorul avea 59 de ani

Data actualizării: Data publicării:
James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther din serialul „Friends”, a murit. Foto: Profimedia Images

James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul Gunther în serialul „Friends”, a murit, a anunțat managerul său. Actorul american avea 59 de ani și fusese diagnosticat în anul 2018 cu cancer de prostată, relatează CNN

Tyler a murit în locuinţa sa din Los Angeles.  Actorul anunţase în luna iunie la o emisiune pe NBC că suferea din septembrie 2018 de o formă avansată de cancer de prostată, care s-a răspândit în sistemul osos.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a transmis managerul său. 

Un mesaj a fost postat și pe contul de Twitter al serialului „Friends”. 

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”.

James Michael Tyler a devenit cunoscut și a fost îndrăgit de public cu rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, personaj principal interpretat de actrița Jennifer Aniston. Personajul său din "Friends" a apărut în 150 de episoade pe parcursul celor 10 sezoane ale popularului sitcom din anii 1990. 

Anul acesta, Tyler s-a alăturat prietenilor săi din serialul de comedie prin videoconferinţă în proiectul „Friends: Reuniunea”.

Tyler a jucat şi în seriale ca "Scrubs", "Sabrina, the Teenage Witch" şi "Modern Music".

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Actorul Richard Lewis, cunoscut pentru rolul din serialul "Curb Your Enthusiasm", a murit

Jennifer Aniston: „O întreagă generație de copii” consideră glumele din „Friends” ofensatoare

Actorul Jeremy Renner, Hawkeye din universul Marvel, se află în stare "critică, dar stabilă" după un accident petrecut acasă

Matthew Perry, dezvăluiri despre lupta cu drogurile: „Colonul a explodat din cauza opioidelor. Mi-au dat 2% şanse de a trăi”

Partenerii noștri