Live

Kate dezvăluie că a folosit tehnici de meditație pentru a combate sarcina toxică

Data actualizării: Data publicării:
Kate, ducesă de Cambridge, și Prințul William pleacă de la spital cu primul lor născut, prințul George, în 23 iulie 2013, la o zi după naștere Foto: David Levene / Eyevine / Profimedia

Ducesa de Cambridge, soția Prințului William, a dezvăluit că a folosit tehnici speciale de meditație și respirație (hypnobirthing), pentru a face față simptomelor severe pe care le-a avut în timpul sarcinilor. 

Catherine suferă de hyperemesis gravidarum sau sarcină toxică, o afecțiune destul de rară ce se manifestă printr-o stare permanentă de rău și vărsături puternice pe durata sarcinii. 

În primul său interviu podcast, ducesa a mărturisit că această afecțiune nu te face deloc „cea mai fericită gravidă”. După ce a încercat tot ce se putea pentru a se simți mai bine, a realizat că este foarte important ca „mintea să domine trupul”, relatează BBC

„Nu vreau să spun că William stătea tot timpul lângă mine ca să-mi spună tot felul de nimicuri nostime. Cu siguranță, nu. Nici măcar nu i-am cerut asta, voiam s-o fac singură. Și chiar am putut vedea cu adevărat care este puterea meditației, a exercițiilor de respirație - pe care le învățam la „hypnobirthing”. Și am realizat că puteam să am controlul, inclusiv în timpul travaliului. A fost de mare ajutor”, a povestit Kate.

Soția prințului William a povestit că a avut noroc de o bunică foarte devotată și a încercat să folosească acum, cu propriii copii, tot ce a învățat de la ea. 

Specialiștii spun că niciodată ducesa nu a mai vorbit atât de deschis despre copilăria ei și despre provocările experienței de mamă. Ea a mărturisit inclusiv cum s-a simțit înainte de a da ochii cu presa din întreaga lume, în fața spitalului, la numai o zi după ce l-a născut pe prințul George, primul ei copil: era absolut îngrozită. 

 Ducii de Cambridge au trei copii acum: prințul George, care are 6 ani, prințesa Charlotte, care are 5 ani, și mezinul, prințul Louis, care în aprilie face 2 ani.

Redactor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kate Middleton a anunțat că are cancer

„Este o sosie. Nu are cum să fie Kate”. Noile imagini cu prințesa de Wales stârnesc teorii ale conspirației pe internet

Prințul Harry pierde încă un proces cu statul britanic și nu va mai beneficia de o echipă de securitate permanentă

Regele Charles spune că a plâns când a citit mesajele primite după diagnosticul de cancer

Partenerii noștri