Live

Actriță de filme pentru adulți găsită moartă în casă. Ultimul mesaj lăsat pe o rețea socială

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Actrița de filme pentru adulți Jessica Jaymes, care a jucat și în serialul TV "Ierburi/ Weeds", a fost descoperită moartă în locuința sa din Los Angeles, de o prietenă, potrivit contactmusic.net.

Jessica Jaymes, care a avut o apariție și în serialul "Ierburi/ Weeds", difuzat pe Showtime, a fost găsită lipsită de cunoștință în locuința ei din San Fernando Valley, Los Angeles, marți dimineață, iar medicii de la serviciile de urgență chemați să o ajute nu au putut decât să declare decesul.

Potrivit primelor informații, actrița, care avea 43 de ani, a suferit un stop cardiac, dar autoritățile au deschis o anchetă.

Jessica Jaymes a început să lucreze în industria filmelor pentru adulți din anul 2002, la vârsta de 26 de ani, și a colaborat cu revista dedicată bărbaților Hustler, în 2004.

Pe parcursul carierei sale, a apărut în emisiuni TV cunoscute, precum "The Howard Stern Show", "Celebrity Rehab Sober House" și "Vivid Valley". Jaymes a jucat în peste 230 de filme pentru adulți.

Actrița, pe numele real Jessica Redding, interacționa frecvent cu fanii pe rețelele de socializare online.

Cu o săptămână în urmă, Jessica a lăsat un mesaj pe Instagram, dezvăluind că se afla în vacanță: "Prieteni, am luat o scurtă vacanță de câteva zile, vă iubesc pe toți".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mister în jurul unei vedete de filme pentru adulți care a intrat în comă în urmă cu două luni. Medicii nu știu ce s-a întâmplat cu ea

O actriță de filme pentru adulți a provocat controverse în Ucraina cu inițiativa ei. În timp ce soldații se bucură, oamenii se revoltă

Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson spune care este starea ei, după ce a aflat că mai are de trăit câteva luni

O actriță de filme pentru adulți a fost găsită moartă în casă, după ce ar fi fost jefuită și ucisă în bătaie

Partenerii noștri