O actriță de filme pentru adulți a fost găsită moartă în casă, după ce ar fi fost jefuită și ucisă în bătaie

Data actualizării: Data publicării:
tanara bruneta cu ochelari de soare cu rame albe ridicați pe cap
Sophia Leone, actriță de cunoscută de filme pentru adulți, a murit după ce a fost găsită inconștientă în apartamentul ei FOTO: GoFundMe

Sophia Leone, actriță de cunoscută de filme pentru adulți, a murit după ce a fost găsită inconștientă în apartamentul ei din New Mexico, SUA, la începutul acestei luni. Poliția investighează cauza morții ei, a anunțat familia.

Actrița avea 26 de ani și, potrivit IMDb, a jucat în peste 80 de filme în toată cariera ei care a început în 2014.

Moartea ei a intristat familia, dar și pe toți cei cu care a lucrat. „Sophia a fost o fiică, o soră, o nepoată și o prietenă iubită”, a scris tatăl ei vitreg, Mike Romero, pe o rețea socială, potrivit New York Post. „Avea o dragoste profundă pentru toate animalele, în special pentru cele trei animale de companie pe care le avea. Îi plăcea să călătorească și găsea întotdeauna modalități de a-i face pe toți cei din jurul ei să zâmbească”, a mai spus acesta.

Agenția de modele din Los Angeles, 101 Modeling, care se ocupa de unele dintre contractele ei, a spus că moartea actriței este investigată ca „tâlhărie și omucidere”. „Pentru a fi clar, moartea Sophiei este investigată ca un jaf urmat de omucidere”, a scris agenția pe rețeaua X (fostă Twitter).

De asemenea, tatăl ei a spus că familia „căută dreptate pentru Sophia”.

Sophia Leone s-a născut în Miami, a intrat în industria filmelor pentru adulți în 2014 și a jucat în peste 80 de filme.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri