Live

O mamă a acuzat un medic că „i-a smuls capul” bebelușului ei la naștere, apoi l-a cusut. Poliția braziliană a început o anchetă

Data actualizării: Data publicării:
O femeie din Brazilia este în stare de șoc și spune că nu poate să doarmă deloc, după ce bebelușul ei a fost decapitat la naștere FOTO: Shutterstock

O femeie din Brazilia este în stare de șoc și spune că nu poate să doarmă deloc, după ce bebelușul ei a fost decapitat la naștere, la începutul acestei luni.

Ranielly Coelho Santos, de 34 de ani, și tatăl bebelușului ei au depus o plângere la poliție în care spun că un medic obstetrician de la Hospital das Clinicas da UFMG din Belo Horizante a „smuls” capul fetiței lor, pe 1 mai. „Nici măcar nu am cuvinte să descriu care este starea ei din punct de vedere psihic. Sora mea doar plânge și nu poate dormi”, a spus Aryane Santos, sora femeii, pentru presa locală, citată de New York Post.

„Când reușește să adoarmă, se trezește tresărind pentru că i se pare că aude un plâns de copil”, a mai spus femeia, care spune că sora ei este și într-o stare fizică foarte delicată după nașterea traumatizantă.

În plângerea depusă la poliție pe data de 7 mai, Santos, care mai are o fiică în vârstă de 9 ani, descrie modul în care i-a fost indus travaliul la 28 de săptămâni de sarcină din cauza tensiunii arteriale crescute.

Tatăl spune că fiica lui își mișca gura și ochii și era în viață când capul a ieșit din mamă. Dar apoi obstetricianul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a încercat să scoată rapid corpul copilului și „a smuls capul copilului”.

Apoi fetiței i s-a cusut capul în zona din spate, pentru ca mama ei să o poată ține în brațe. Părinții ei urmau să o boteze Manuelle Vitória.

Familia aflată în stare de șoc a spus că spitalul s-a oferit să acopere costurile de înmormântare pentru fiica lor, cu condiția ca părinții să fie de acord ca autopsia să fie făcută în spital, nu de Institutul Medical Legal.

Spitalul a spus public după acest incident că bebelușul nu ar fi supraviețuit din cauza unei malformații pulmonare. Santos și tatăl copilului spun că medicii nici măcar nu le-au sugerat că ar fi vorba de așa ceva.

Poliția a confirmat pentru presa locală că o anchetă este în plină desfășurare.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Peisaje apocaliptice în Brazilia după inundațiile record. Autorități: Sunt "adevărate zone de război", va fi necesar un "plan Marshall"

Jair Bolsonaro a fost internat în spital după ce a fost depistat cu erizipel

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscută plajă din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit să o vadă

"Dezastru istoric" în Brazilia. 57 de morți și sute de dispăruți din cauza inundațiilor. Barajele sunt monitorizate ca să nu cedeze

Partenerii noștri