Live

Bill Gates a fost Secret Santa într-un grup Reddit. El a trimis un pachet de peste 36 de kilograme

Data actualizării: Data publicării:
Bill Gates. Foto: Gulliver/Getty Images

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a fost Secret Santa într-un grup Reddit, ocazie cu care a trimis un pachet de peste 36 de kilograme unui user, anunță CNBC.

Pachetul a ajuns la o femeie de 33 de ani, din Michigan, cu pseudonimul Szor.

În cutie era o notă din partea lui Gates, care participă la Secret Santa pe Reddit din 2013, în care își exprimă admirația pentru generazitatea lui Szor, care a schimbat 95 de cadouri, potrivit Mediafax.

Pachetul trimis de Gates conținea seturi de Lego pentru adulți, dulciuri, cîteva din cărțile favorite ale miliardarului, o copie a manuscrisului cărții favorite a lui Szor - Marele Gatsby de Scott Fitzgerald, un hamac, o lumânare imprimată cu un pasaj din Marele Gatsby, cadouri pentru pisica destinatarei, precum și altele, legate de serialul TV Twin Peaks, jocuri logice.

Pentru că Szor și-a pierdut mama în acest an, Gates a meționat în mesajul său că a făcut o donație în memoria acesteia către American Heart Association, acesta fiind „cel mai special dar dintre toate”, după cum a spus tânăra.

Editor web: C.T.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Synchron, companie finanțată de Jeff Bezos și Bill Gates, va începe testele la scară largă cu implanturi în creier

Topul Forbes 2024: Taylor Swift intră în clubul miliardarilor. Cine sunt cei mai bogați oameni din lume și ce averi au

Petrecere extravagantă înainte de nunta fiului celui mai bogat om din India. Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg, printre invitați

Un grup de hackeri ai serviciilor secrete ruse a atacat Microsoft. Cum au încercat hackerii să spargă conturile angajaților companiei

Partenerii noștri