Live

Caz de coronavirus la Casa Albă. Donald Trump a fost testat și e negativ

Data publicării:
Foto: Getty Images

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi vicepreşedintele Mike Pence au fost testaţi pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, a anunțat joi un purtător de cuvânt al Casei Albe, citat de Agerpres.

Testele au fost efectuate după ce s-a constatat că un militar american de la Casa Albă era infectat, transmite Reuters. Potrivit CNN, este vorba de un valet personal al preşedintelui.

„Am fost înştiinţaţi recent de unitatea medicală a Casei Albe că un membru al armatei SUA care lucrează în campusul de la Casa Albă a fost diagnosticat ca având coronavirus. Preşedintele şi vicepreşedintele au fost testaţi pentru coronavirus, rezultatele au fost negative şi au stări de sănătate foarte bune”, a spusHogan Gidley, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump compară guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie să scoatem mănuşile”

O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe. Șoferul a murit pe loc

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Biden se va întâlni cu regele Iordaniei săptămâna viitoare, la Casa Albă

Partenerii noștri