Live

Ce a pățit într-o închisoare din Spania un deținut român care a obligat minore să se prostitueze

Data publicării:
Român „pedepsit” în închisoare pentru că a exploatat sexual minore FOTO: El Pais

Un român condamnat în Spania pentru exploatarea sexuală a unor minore a primit marți, în închisoare, o pedeapsă mai grea decât cea pronunțată în instanța de judecată, în momentul în care s-a intersectat în curtea închisorii cu un deținut închis pentru crimă.

Potrivit El Pais, în curtea închisorii Brians 2, din Sant Esteve Sesrovires, lângă Barcelona, românul a fost înjunghiat de 29 de ori de bărbatul de 37 de ani închis pentru crimă și jaf, murind la locul incidentului. Camerele de supraveghere au surprins scenele sângeroase.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 19:20. Surse apropiate cazului au declarat pentru El Pais că românul a fost înjunghiat în gât și în piept, agresorul intenționând în mod clar să-l ucidă. Anchetatorii suspectează că a fost o crimă premeditată, în scop de răzbunare și pedepsire „exemplară” a bărbatului care a exploatat sexual minori.

Românul de 32 de ani era un proxenet care ispășea o pedeapsă pentru exploatarea sexuală a minorilor și a persoanelor cu dizabilități, precum și pentru violență. În 2012, Tribunalul din Barcelona l-a condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a obligat o minoră să se prostitueze într-un apartament Barcelona. Minora era tot româncă și a fost supusă la chinuri inimaginabile.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Închisorile din Elveția sunt supraaglomerate, deținuții stau pe paturi pliante. Autoritățile vor să aducă în plus containere cu gratii

Două femei au supraviețuit aceluiași criminal în serie: „Nu m-am rugat să trăiesc, m-am rugat să mor”

Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

Partenerii noștri