Live

Doi tineri și-au dat bebelușul spre adopție pentru că nu se potrivea cu stilul lor de viață

Data actualizării: Data publicării:
Doi tineri și-au dat bebelușul spre adopție pentru că nu se potrivea cu stilul lor de viață. FOTO: Getty Images

Caz revoltător în Statele Unite, unde doi tineri și-au dat fetița de trei luni spre adopție pe motiv că aceasta nu se potrivește cu stilul lor de viață. 

Mama bebelușului s-a întors la serviciu la scurt timp după naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grijă de micuță.

Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița și simțea că, din cauza ei, nu-și poate trăi viața cum vrea. 

Așa a ajuns bebelușul în grija bunicii materne. Ulterior, însă, cuplul s-a gândit să-și dea fiica spre adopție unei familii care chiar își dorește un copil. Bunica fetiței nu a ezitat nicio clipă și a intentat un proces pentru a o prelua pe micuță. De altfel, femeia nu-și dorește să mai audă nici de fiica ei, nici de ginere și consideră că cei doi nu mai au dreptul să se ocupe de fetița lor.

Tatăl micuței și-a spus povestea pe o celebră platformă online, unde oamenii l-au judecat aspru pentru că a ales să-și abandoneze copilul.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi fraţi care au studiat la MIT sunt acuzaţi că au furat 25 de milioane de dolari în criptomonede în doar 12 secunde

Foreign Policy: Ce s-ar întâmpla în ziua în care Iranul ar face rost de arme nucleare. Țările care i-ar putea urma exemplul

SUA anunță că mai trimit încă 2 miliarde de dolari Ucrainei, în condițiile în care situația de pe front devine tot mai dificilă

Luptă strânsă între Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

Partenerii noștri