Live

Fotografia care a stârnit furia în Marea Britanie. Cum se apără tatăl copilului

Data publicării:

Fotografia cu un băiat din Marea Britanie, filmat în timp ce se apleca peste platforma de așteptare dintr-o gară, a stârnit un adevărat scandal în Regat. Un martor a surprins momentul și a postat poza pe internet.

Ian Stanton, în vârstă de 46 de ani, tatăl copilului, a spus pentru BBC că întâmplarea din gara orașului Trowbridge, Wiltshire, a fost prezentată exagerat. În schimb, Tim Brown, cel care a făcut poza, a descris scena ca pe ceva „absolut de necrezut”. A fost de ajuns ca imaginea să ajungă în atenția BBC, postul național al britanicilor, și să stârnească o adevărată dezbatere și o anchetă din partea autorităților.

Brown spune că sutele de oameni care l-au criticat nu știu că întreaga scenă nu a durat mai mult de câteva secunde, într-un moment în care nu se vedea niciun tren în zare. În plus, nici pe tabela nu era anunțată sosirea sau plecarea unei garnituri.

Tatăl băiatului, Devon pe numele lui, a mai adăugat că a fost un simplu caz de curiozitate. Copilul l-ar fi întrebat dacă poate lua o piatră sau o bucată de lemn de pe șine, drept amintire, iar el i-a spus fiului său că nu e idee bună.

Băiatul a cerut voie apoi ca măcar să arunce o privire. Întreg momentul nu a durat mai mult de 30 de secunde, a mai spus bărbatul.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia ameninţă să lovească ţinte britanice atât în Ucraina, cât şi în alte ţări

Zaharova amenință cu nucleara: Rusia va răspunde dacă Ucraina va lovi teritoriul rus cu arme britanice

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Marea Britanie dă voie Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele pe care i le dă. Promisiunea lui David Cameron, la Kiev

Partenerii noștri