Live

Video Imagini de coșmar într-un spital din cel mai afectat oraș italian de pandemia de coronavirus. Medicii fac față cu greu cazurilor grave

Data publicării:
Situația cazurilor de coronavirus. Foto: Profimedia

Medicii din nordul Italiei sunt copleșiți de numărul mare de cazuri de infectare cu coronavirus. “Nu este haos, dar este o stare de agitație”, descriu jurnaliștii publicației Sky News, atmosfera din Bergamo, cel mai afectat oraș de pandemia de COVID-19, din regiunea Lombardia.

Personalul medical muncește până la eupizare. Medicii aleargă de la un pat la altul în saloanele supraaglomerate cu pacienții în stare gravă. Spitalul este nevoit să instaleze paturi și în sălile de așteptare și pe holuri, transformându-le în saloane de terapie intensivă.

„Acesta nu este un salon propriu-zis, ci o sală de așteptare, dar trebuie să folosim tot spațiul avut la dispoziție”, a declarant, pentru Sky News, Vanna Toninelli, purtătoarea de cuvânt a unui spital din Bergamo.

Editor: I. I. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri